Home

Website Home

Special Olympics en ik / Special Olympics and me

Special Olympics en ik / Special Olympics and me

ik heb een goude medaille gewonnen
Ik heb in 2009 twee goude medaille's gewonnen in atletiek
Dejan en SO
In 2011 neem ik deel aan de Special Olympics te Hasselt/Genk en de wereldspelen in Athene
Dejan en SO
Ik doe in 2011 de 100m. Mijn beste tijd is 15:00sec.
dejan
Ik doe in 2011 Hoogspringen in Hasselt en Athene. Mijn hoogste sprong is 1m45
Dejan en SO
In 2011 doe ik kogelstoten op de Special Olympics in Hasselt en Athene. Mijn beste worp is 8m50
dejan
Ik en 't vosje tijdens de openingsceremonie te Brussel in 2010
dejan
Ik en 't vosje tijdens de sluitingsceremonie te Brussel in 2010
Dejan
Mijn sportschema bestond in het eerste uur uit: eerst opwarming 1,5km lopen, stretching, dan oefening voor benen en armen. Nadien heb ik 2x100m gespurt en 5x verspringen.
Dejan
Ik ga elke dag naar de fitness. Voor mij versterken in alles maar zeker nu voor athena.
Dejan
Ik ben naar een meeting geweest in Schaarbeek.Ik heb mij eerst op gewarmt (2 touren op voetbalveld) nadien heb ik mij gestrecht en oefening voor benen en armen gedaan. Ik sta in de tweede serie en start in baan vier, ik maak mijn startblokken klaar ik eindige op de 4de plaats in een tijd van 14s37.ben tevreden met mijn resultaat !!!
Dejan
In 2011 doe ik 4x100m. met Special Olympics in Athene
Dejan
Ik ben naar een meeting geweest in Tessenderlo.Ik ben ingeschreven met Special Olympics Belguim Athene.Ik maakt eerst kogel(8m96) dan 4x100m(58:00) en te verspringen(3m93) en een medaille het was tof.
Dejan
Mijn sportschema bestond in het eerste uur: eerst opwarming 1,5km, stretching, dan oefening voor benen en armen.Nadien heb ik 2x100mgespurt en 4xverspringen.
Dejan
Ik ben naar een meeting geweest in Fallon (Woluwe). Ik ben mij opgewarmt nadien heb ik mij gestrecht en oefening voor benen en armen gedaan.Eerst ga ik te 100m(14:56) en 400m(1:4:29)
Dejan
Ik ben naar de Memorial Erik Vermeiren geweest dat is de jaarlijkse atletiekmeeting van 't Vosje. Ik heb me zoals voor elke wedstrijd opgewarmt. Eerst heb ik de 400m(51:5:03) gelopen dan kogelstoten (8m69) nadien de 100m(14:24) en omp af te sluiten hebben we de 4x100m(58:35) gelopen. Als aandenker hebben we een medaille met een pet gekregen. Het was tof.
dejan
Ik ben naar een meeting geweest in Koning Boudewijn staduim.Ik heb mij eerst op gewarmt.Ik heb de 100m gelopen tijd van (14:22) en verspringen (4m18) gedaan.
Dejan
Ik ben naar een stagvan de Special Olympics geweest in Westerlo.Het was tof.Ik heb hard gewerkt.We hebben ons veel geamusert.We hebben onze officiele outfit gekregen voor de Special Olympics in Athene.
dejan
Ik heb met de vlam.ik ben niet alleen.ik was met Erik, Marleen Evy en de anderen atleten.wij zijn van Genk tot Hassent met de vlam gaan lopen.het was tof. ik was een betje moe.een ik was fier op mij en de anderen ook.
dejan
dit is mijn ploegen van Athene we zijn fier van ons resultaten we hebben ons gouden medaille.
dejan
ik heb in kogel 4de place met 8m84.ik zal veel beter naar Athene dan in Hasselt.
dejan
Het was toffe ceremony. We wandelen top de stadion voorbij de gaan. Er zijn veel landen aankomen. De show was tof en de griekse danse erbij. de zangers wa gekommen voor zingen. de flam was ge open en de vuurwerk was gekommen.
dejan
Ik heb eerst in de serie 8m49 en in de finale heb ik 8m62 wa ik 4de place het was goed maar slecht geworben volgende keer beter.
dejan
Ik heb eerst in de serie 1m35 en in de finale heb ik 1m35 was ik brons medaille hat was goed maar spijteg genoeg haat ik op1m40 spijtegdat ik op mijn bilen geraak de volgende een zilver medaille maar ik was blij van mijn resultaten.
dejan
we hebben in de serie afgelast en in de finale heb we eerste place gouden medaille in de tijd van 59:13 "houra we hebben nog en gouden medaille" we zijn aan de feesten en zotten aan de doen zoals in Hasselt in te tijd van 56:49 het was goed.
dejan
Het was de laaste dag in Athene we zijn gaan defilee op de sluiting ceremony. iedereen was daar we zijn gaan kleren wisselen de show was mooie de flam was uit de volgende special olympics winter wortd in korea
dejan
Ik was blij op mijn family die was gekommen suporter in Athene

This page has been viewed 1071 times